3 Şubat 2013 Pazar

Gladyatör Oyunu

Uzum zamandır yayınlamak istediğimiz bir fladh oyun olan gladyatör oyunu, gladyatörlerin arenadaki savaşlarını konu alıyor. Bu oyunda bir gladyatör olarak başka gladyatörler ile savaşıp rpg nin tadına varacaksınız oyun hakkında kısa bilgiler vereceğim.

Oyun flash olduğu için yükleme derdi yok, hemen bir tıklama ile oyuna başlayabilirsiniz. Oyuna başlamak için gladyatör oyunu bağlantısından yada aşağıdaki oyun resim bağlantısına tıklayabilirsiniz.

Sizlere en güzel gladyatör oyunu hakkında bilgi vermiş bulundum, piayadaki en iyi gladyatör oyunu bu üstelik flash bir oyun, iyi eğlenceler.



Sizler için gladyatör savaşı ve gladyatör oyunlarını konu alan flash oyunlar araştırıp yayınlamaya devam edeceğiz. Kalın sağlıcakla.

Spartacus Gladatör Dizisi 4. Sezon Başladı

Uzun zamandır ilgiyle beklenen gladyatör dizisi olan spartacus 4. sezonu başladı. Gladyatör oyunu sevenlerin bir çoğu bu diziyi izler. Bu dizi gladytörlerin romaya kafa tutmasını konu alıyor.

Küçük yaşta çocukların izlememesini tavsiye ediyoruz. Eski çağı konu alması ve savaşların olması ile spartacus dizisi dünya çapında oldukça geniş bir izleyici kitlesine sahip.

Gladyatör oyunları ve gladyatör savaş oyunlarını seviyorsanız kesinlikle bu diziyi izlemelisiniz.